ГоловнаСвіт

Син Медведєва ледве не провалив іспити в МДІМВ

Ілля Медведєв зайняв 70 місце із 77.

Син Медведєва ледве не провалив іспити в МДІМВ

Син прем'єра Росії Дмитра Медведєва Ілля Медведєв склав вступні іспити на міжнародно-правовий факультет Московського державного інституту міжнародних відносин (МДІМВ).

Про це повідомляє сайт вишу.

Як пише NEWSru.com, абітурієнт Медведєв-молодший набрав 359 балів. Джерела "Російської служби новин" у керівництві МДІМВ вважають, що цього вистачить для вступу.

За попередніми даними, для напряму "Міжнародне право" передбачено 77 бюджетних місць. За кількістю набраних балів Ілля Медведєв займає 70 місце, тобто далеко не в перших лавах. Зокрема, він набрав 95 балів зі 100 можливих на додатковому тестуванні, яке проводять для абітурієнтів факультету міжнародного права.

Проректор МДІМВ Андрій Силантьєв повідомив, що не знає, чи буде син прем'єр-міністра вчитися у ВНЗ. Раніше повідомляли, що син Медведєва, який закінчив цього року школу, подав документи на вступ у кілька російських вишів.

У яких саме навчальних закладах хотів би вчитися син голови уряду - не уточнювалося, але прес-секретар прем'єра Наталія Тімакова говорила, що йдеться про "факультети, пов'язані з правом і юриспруденцією".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram