ГоловнаСвіт

Samsung продала більше ніж десять мільйонів пристроїв Galaxy S III

Апарат надійшов у магазини 28 країн Європи та Близького Сходу 29 травня; в Росії продаж стартував 5 червня, а в США - 21 червня.

Samsung продала більше ніж десять мільйонів пристроїв Galaxy S III
Фото: Lenta.ru

Компанія Samsung продала більше ніж десять мільйонів смартфонів Galaxy S III, передає південнокорейське агентство "Ренхап" з посиланням на Чона-Кьюн Шина, президента Samsung з інформаційних технологій та мобільного зв'язку.

Позначку в 10 мільйонів проданих пристроїв Galaxy S III подолав менш ніж за два місяці з моменту старту продажів. Апарат надійшов у магазини 28 країн Європи та Близького Сходу 29 травня; в Росії продаж стартував 5 червня, а в США - 21 червня.

Попередній флагман Samsung, апарат Galaxy S II, розійшовся в кількості десяти мільйонів штук за п'ять місяців. Станом на 1 червня 2012 року в світі було продано 50 мільйонів смартфонів Galaxy S і Galaxy S II.

Galaxy S III, анонсований 3 травня 2012 року, вважають одним із головних конкурентів iPhone. Для порівняння, Apple за перші три дні продажів (з 14 по 16 жовтня 2011 року) реалізував чотири мільйони смартфонів iPhone 4S.

За версією IDC, у першому кварталі 2012 року Samsung стала найбільшим у світі виробником смартфонів і мобільних телефонів, випередивши Apple і Nokia. Південнокорейська компанія випускає "прості" телефони і апарати на платформах Android, bada і Windows Phone.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram