ГоловнаСвіт

Гендиректор Lenovo віддав свій бонус молодшим співробітникам

Чистий прибуток компанії підскочив на 73% і виявився рекордним за всю історію компанії.

Гендиректор Lenovo віддав свій бонус молодшим співробітникам
Ян Юаньцин
Фото: Lenta.ru

Генеральний директор найбільшого китайського виробника комп'ютерів Lenovo Ян Юаньцін роздав 3 млн доларів зі свого бонусу 10 тисячам молодших співробітників компанії. До співробітників, які отримали винагороду, потрапили конвеєрні та підсобні робітники, а також секретарі. Кожен з них отримав премію в розмірі 2 тисяч юанів (314 доларів).

Ян Юаньцін отримав 3 млн як додатковий бонус після оголошення підсумків минулого року для корпорації. Чистий прибуток Lenovo підскочив на 73% і виявився рекордним за всю історію компанії. Він становить 473 млн доларів.

В цілому гендиректор Lenovo заробив 2011 фінансового року 14 мільйонів доларів, з яких 5,2 мільйона доларів припали на різноманітні бонуси.

Як зазначається в прес-релізі компанії, обсяг продажів Lenovo минулого року також істотно зріс, збільшившись на 54% до 7,5 мільярда доларів. Серед чотирьох найбільших виробників комп'ютерів у світі компанія продемонструвала найвищі темпи зростання. Вся глобальна комп'ютерна індустрія 2011 року показала зростання лише на 4%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram