ГоловнаСвіт

Новим гендиректром Yahoo! стала жінка

Марісса Майєр очолювала відділення картографічних сервісів Google.

Новим гендиректром Yahoo! стала жінка
Марисса Майер
Фото: ukranews.cm

Новим генеральним директором Yahoo! призначена Марісса Майєр, яка до останнього часу працювала на керівних посадах в Google. Як повідомляється в офіційній заяві Yahoo!, Майєр приступить до виконання своїх обов'язків 17 липня.

Як відзначається, 37-річна Марісса Майєр була однією з перших співробітниць Google, вона почала працювати в компанії з 1999 року відразу після закінчення свого навчання в Стенфордському університеті. В останні кілька років Майєр очолювала відділення картографічних сервісів Google.

Майєр стане вже п'ятим генеральним директором Yahoo! за останні п'ять років.

Нагадаємо, пост генерального директора Yahoo! залишався вакантним з 13 травня 2012 року, після звільнення Скотта Томпсона. Причиною його відставки став скандал, пов'язаний з помилкою в його біографії: акціонери компанії виявили, що у Томпсона немає заявленого в офіційних документах наукового ступеня в галузі комп'ютерних технологій.

Після відставки Томпсона тимчасовим генеральним директором Yahoo! було призначено колишнього президента Fox Interactive Media Росса Левінсона, і спочатку передбачалося, що його затвердять на цій посаді на постійній основі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram