ГоловнаСвіт

Невідомі напали на табір пакистанських військових

Є жертви.

Невідомі напали на табір пакистанських військових
Фото: EPA/UPG

Бойовики відкрили вогонь по військовому табору в східному Пакистані, внаслідок чого загинули шестеро солдатів і поліцейський, повідомляє Reuters 9 липня.

"Рятувальники розташувалися невеликим табором на березі річки, щоб знайти тіло потонулого пілота. Сьогодні рано-вранці декілька невідомих відкрили вогонь по команді рятувальників, унаслідок чого загинули шість співробітників сил безпеки", - йдеться в заяві військових.

Після стрілянини бойовики покинули місце події.

Напад стався неподалік від міста Вазірабад, приблизно за 100 км на північ від східного міста Лахор, столиці центральної провінції Пенджаб.

Такі напади є більш поширеними на північному заході Пакистану, де проживає кілька груп бойовиків, у тому числі таліби, але рідко відбуваються в Пенджабі. Деякі екстремістські угруповання розміщуються в південній частині провінції, але раніше не нападали на сили безпеки.

Пакистанська служба безпеки заявила, що проводить розслідування інциденту. Жодне угруповання не взяло на себе відповідальність.

"В регіоні є діючі злочинні угруповання, вони можуть бути залучені. Або це могли бути бойовики, які становлять серйозну загрозу. Ми не відкидаємо такої імовірності", - заявив представник пакистанської служби безпеки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram