ГоловнаСвіт

Собчак упевнена, що Путін вважає її зрадницею

Хтось свідомо ввів в оману президента.

Собчак упевнена, що Путін вважає її зрадницею
Ксения Собчак
Фото: Newsru.com

Телеведуча й учасниця опозиційних акцій Ксенія Собчак вважає, що "репресії", яких вона зазнала останнім часом, - це помста вищого керівництва країни. Її вважають ворогом, вважає активістка, але не розуміє, чому саме. Можливо, хтось свідомо ввів в оману президента Володимира Путіна, який починав політичну кар'єру в команді її батька Анатолія Собчака, припустила телеведуча.

"Я не революціонер. Я не хочу, щоб за мною приходили! За мною можна прийти тільки з особистої помсти, і теж не зрозуміло, за що... Люди, які кажуть: дайте нам дотримання закону, справедливі суди, чесні вибори - їх-то навіщо називати опозиціонерами?! Нормальна влада повинна їх леліяти, плекати, на них спиратися", - заявила Собчак в інтерв'ю "Новой газете", відповідаючи на питання про те, чи готова вона втікати з країни, якщо за нею "прийдуть".

Судячи з усього, тема теоретичної можливості виїзду певним чином залишається в порядку денному Сочбак. "Провела захід руспіонер і полетіла на Аляску. Подумати про життя. Сподіваюся, не назавжди :)", - написала Собчак в неділю у Twitter.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram