ГоловнаСвіт

Влада невеликого міста вимагає оплатити візит Обами

Більшість мешканців міста підтримують на майбутніх виборах Демократичну партію.

Влада невеликого міста вимагає оплатити візит Обами

Влада міста Дарем в Нью-Гемпширі вимагає від виборчого штабу президента Барака Обами оплатити витрати, пов'язані з його візитом.

Маються на увазі додаткові витрати на оплату роботи поліції і пожежних служб, які забезпечуватимуть безпеку. Міська влада підкреслює, що готова була б взяти на себе витрати, пов'язані з президентською поїздкою, однак Дарем Обама збирається відвідати в рамках передвиборної кампанії.

Витрати на поїздку Обами міська влада оцінює в 20-30 тисяч доларів. Один із жителів міста, що побажав залишитися невідомим, вже погодився виділити на ці цілі до 20 тисяч доларів. Про це розповів голова міської ради Джей Гуз. Він також заявив, що рішення місцевої влади не має політичного підґрунтя - більшість виборців, зареєстрованих в місті, підтримують Демократичну партію.

Візит Обами має відбутися в понеділок, 25 червня. За одними даними, Обама виступить в Університеті Нью-Гемпшира, за іншими - у місцевій школі.

Президентські вибори відбудуться в США 6 листопада 2012 року. Основним суперником Обами на них буде республіканець Мітт Ромні, колишній губернатор Массачусетсу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram