ГоловнаСвіт

Samsung покаже смартфон з гнучким дисплеєм

Пристрій буде схожий на Galaxy S III.

Samsung покаже смартфон з гнучким дисплеєм
Фото: swgodnya.ua

Компанія Samsung випустить нову версію смартфона Note.

Пристрій отримає небиткий дисплей. Це дозволить смартфону без наслідків переносити удари об тверду поверхню. За якою технологією виготовлений екран, не уточнюється, але The Verge називає новий Note "попередником" апаратів з гнучкими дисплеями.

Екран у новому Note буде більше, ніж у першої моделі (5,3 дюйма). Водночас повідомляють, що пристрій буде схожий на смартфон Galaxy S III, який Samsung представила на початку травня.

Note працюватиме під управлінням нової версії Android під кодовою назвою Jelly Bean. Основою апарату стане чотирьохядерний процесор, як в Galaxy S III. Час автономної роботи в нього буде більше, ніж у першого Note.

Samsung нібито представить пристрій в жовтні 2012 року. Очікують, що в цьому самому місяці на ринок вийде смартфон iPhone 5.

На виставці MWC в лютому 2012 року Samsung демонструвала пристрій під назвою Note 2, але він був не смартфоном, а планшетом з десятидюймовий екраном. Перший апарат Note було представлено у вересні 2011 року.

Samsung вже кілька років веде розробку гнучкого кольорового екрану AMOLED. Прототипи таких екранів компанія показала, зокрема, на виставці Consumer Electronics Show в січні 2011 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram