ГоловнаСвіт

Ніколя Саркозі звинуватили в сексуальних домаганнях

Президент нібито продемонстрував своїй соратниці, що знаходиться в стані підвищеного сексуального збудження.

Ніколя Саркозі звинуватили в сексуальних домаганнях

Соратниця екс-президента Франції Ніколя Саркозі у партії "Союз за народний рух" Марі-Селі Гійом у своїй новій книзі звинуватила його в сексуальних домаганнях.

Про це повідомляє The Local.

Саркозі нібито просив Гійом про "деякі ласки сексуального характеру". Автор книги вжила слово "une gaterie" (в буквальному перекладі російською - "гостинець, невеликий подарунок").

Відповідна розмова, як пише 58-річна Гійом, сталася, коли вона приїхала в Єлисейський палац з проханням виділити грошей на соціальний проект для її округу. При цьому президент нібито продемонстрував, що перебуває в стані підвищеного сексуального збудження.

Про зміст своєї нової книги Гійом розповіла в ефірі місцевого телебачення за один день до закінчення терміну дії президентської недоторканності, якою Саркозі користувався під час перебування на посаді.

Пояснюючи, для чого вона написала цю книгу, соратниця колишнього президента сказала, що "хотіла розповісти людям, ким є політики, з якими їй випало працювати останні 10 років".

Ніколя Саркозі наразі ніяк не відреагував на одкровення Гійом. Зараз він живе зі своєю дружиною Карлою Бруні - колишньої фотомоделлю і співачкою італійського походження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram