ГоловнаСвіт

У Росії вирішили не переносити допит Собчак

Повідомлення про замінування СК не перешкодило слідству.

У Росії вирішили не переносити допит Собчак
Фото: EPA/UPG

Допит опозиціонерів Іллі Яшина, Бориса Нємцова та телеведучої Ксенії Собчак у Москві сьогодні відбудеться, незважаючи на повідомлення про закладений вибуховий пристрій у Слідчому комітеті.

Про це повідомив один із лідерів "Солідарності" Ілля Яшин.

Допит відбудеться в іншій будівлі СК.

Яшин і Собчак зараз прямують туди.

Раніше офіційний представник СК Володимир Маркін повідомив, що в будівлі відомства триває евакуація співробітників у зв'язку з повідомленням про закладений там вибуховий пристрій.

У Слідчому комітеті серйозно сприйняли повідомлення про ймовірний вибух у зв'язку з розслідуванням низки кримінальних справ, у тому числі про заворушення на Болотній. У будівлі працюють кінологи та фахівці-вибухотехніки ФСБ.

Триває перевірка приміщень, на місце події також прибули співробітники МНС і машини "швидкої допомоги". До роботи приступили кінологи, які обстежують приміщення. Нічого підозрілого наразі не виявлено.

Джерело в правоохоронних органах зазначило, що "найімовірніше, це випадок так званого "телефонного тероризму". За його словами, той, хто телефонував не уточнив адреси, де нібито закладено бомбу. Ще одну перевірку ведуть за адресою: вул. Щербаківська, 57, де розташований один із підрозділів СК.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram