ГоловнаСвіт

Допит Собчак відклали через повідомлення про бомбу в СК

Допит відклали на дві години.

Допит Собчак відклали через повідомлення про бомбу в СК

Допит Ксенії Собчак у справі про заворушення на "Марші мільйонів" перенесли через повідомлення про бомбу в будівлі Слідчого комітету РФ.

"Відклали допит на дві години, - написала телеведуча 15 червня у своєму Twitter. - Хтось подзвонив і сказав про бомбу. Друзі, якщо це пранкери (телефонні хулігани. - Ред.) телефонують у СК, то не треба, прорвемося" .

Тим часом офіційний представник СК РФ Володимир Маркін заявив, що в п'ятницю невідомі повідомили про замінування трьох будівель відомства - в Технічному провулку (головна будівля), на Бауманській і Щербаковській вулицях. Співробітників СК, які працюють у зазначених будинках, евакуйовано.

Як стало відомо, до "замінованої" будівлі в Технічному провулку вже під'їхав автомобіль МНС, також до місця події прямують співробітники поліції.

Окрім Собчак, на допит у СК РФ у п'ятницю, 15 червня, викликано лідера "Солідарності" Бориса Нємцова й Іллю Яшина. Всі вони проходять свідками у справі про масові заворушення на "Марші мільйонів" 6 травня.

Нагадаємо, 11 червня - напередодні чергового "Маршу мільйонів" - співробітники СК РФ провели обшуки у квартирах лідерів опозиції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram