ГоловнаСвіт

Мародери розграбували місце авіакатастрофи в Нігерії

Тисячі місцевих жителів сильно ускладнили доступ рятувальників до уламків.

Місцеві жителі розікрали особисті речі пасажирів літака, який розбився 3 червня в нігерійському Лагосі.

За повідомленнями очевидців, екстрені служби з'явилися на місці катастрофи лише через 45 хвилин. За цей час там устигли побувати численні мародери. Серед іншого, у грабіжників зауважили мобільні телефони жертв катастрофи.

Мародери розбіглися тільки за деякий час після прибуття поліції.

Також стало відомо, що в районі події зібралися тисячі місцевих жителів, які сильно ускладнили доступ рятувальників до уламків. Військові спробували розігнати натовп батогами, люди запанікували і влаштували тисняву. Інформації про кількість постраждалих унаслідок сутичок наразі не надходило.

Нагадаємо, літак авіакомпанії Dana Air, що виконував рейс з Абуджі, упав на житлові будинки в бідному районі Лагоса в неділю ввечері. Згідно з найпоширенішою інформацією, на борту перебували 153 людини, всі вони загинули (The Daily Times, проте, пише, що на борту були 153 пасажири і шість членів екіпажу).

За останніми даними, рятувальники дістали з-під уламків тіла 62 жертв

авіакатастрофи.

Число тих, хто загинув на землі, наразі залишається невідомим. На місці події знайдено одну з "чорних скриньок" літака. За попередніми даними, причиною аварії могла стати технічна несправність.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram