ГоловнаСвіт

Польща запустить 90 додаткових поїздів на Євро-2012

Кожен із нових потягів може перевезти до 800 пасажирів.

Польща запустить 90 додаткових поїздів на Євро-2012

Найбільший у Польщі залізничний перевізник компанія Przewozy Regionalne, що спеціалізується на регіональних перевезеннях, запустить на час проведення фіналу Чемпіонату Європи з футболу 90 додаткових поїздів, які зможуть перевозити кілька десятків тисяч пасажирів.

Про це кореспондента УНІАН у Польщі повідомили в компанії в п'ятницю.

Представник Przewozy Regionalne зміг назвати, на скільки більше пасажирів компанія зможе перевезти завдяки проведенню в країні Євро-2012, зауваживши, що червень - традиційно один із кращих місяців року для всіх перевізників.

"Можу сказати, що кожен із нових поїздів може перевезти від 400 до 800 пасажирів. Окрім того, вболівальники можуть придбати квитки на традиційні маршрути", - сказав співрозмовник агентства, зазначивши, що компанія щодня перевозить у середньому 300 тис. осіб.

Przewozy Regionalne повідомила сьогодні в прес-релізі про намір запустити 20 додаткових поїздів interREGIO, якими можна буде доїхати у три з чотирьох міст-організаторів Євро-2012: Варшаву, Ґданськ, Познань.

Окрім того, компанія запустить 70 додаткових регіональних поїздів, що курсують у районі Ґданська, Дольного Шльонська тощо.

За словами представника компанії, частина з додаткових потягів їздитиме тільки в дні матчів футбольного турніру.

Нагадаємо, що компанія PKP Intercity, яка спеціалізується на далеких залізничних перевезеннях у Польщі, на Євро-2012 запустить 50 додаткових поїздів, які зможуть перевезти близько 35 тис. осіб.

PKP Intercity прогнозує зростання перевезення пасажирів під час Євро-2012 до 150 тис. осіб на добу зі звичайних 90 тис.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram