ГоловнаСвіт

У Twitter опублікують розповідь лауреата Пулітцерівської премії

"Чорна коробка" написана в жанрі шпигунського трилера.

У Twitter опублікують розповідь лауреата Пулітцерівської премії
Расписание публикаций "Черной коробки"
Фото: Lenta.ru

Тижневик The New Yorker розпочав публікацію в Twitter розповіді лауреата Пулітцерівської премії Дженніфер Іган (Jennifer Egan).

Публікація "Чорної коробки" розпочалася увечері в четвер, 24 травня. Відтоді щодня з 20:00 до 21:00 за східним часом (з 4:00 до 5:00 за московським) The New Yorker викладатиме в мережу уривки з розповіді з періодичністю один запис на хвилину.

Враховуючи те, що Twitter дозволяє умістити в одному записі до 140 знаків, публікація твору обсягом 8500 слів складе десять днів. У паперовому вигляді "Чорна коробка" вийде в номері The New Yorker від 28 травня. Крім того, записи в мікроблозі дублюються в блозі на сайті журналу.

"Чорна коробка" написана в жанрі шпигунського трилера. Кожен запис у мікроблозі - це запис у щоденнику героя-розвідника.

Американська письменниця Дженніфер Іган отримала Пулітцерівську премію 2011 року за роман "A Visit From the Goon Squad" (інтернет-видання OpenSpace.ru пропонує перекласти його назву як "Візит братків"). Нова шпигунська розповідь Іган сюжетно пов'язана з цим романом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram