ГоловнаСвіт

Путін призначив повпредом "простого мужика" з Тагіла

Начальник цеху прославився після того, як пообіцяв "під'їхати з мужиками і відстояти свою стабільність".

Путін призначив повпредом "простого мужика" з Тагіла

Президент Росії Володимир Путін запропонував начальникові цеху нижньотагільського "Уралвагонзаводу" Ігореві Холманських стати його повпредом в Уральському федеральному окрузі.

Працівник заводу прийняв пропозицію і пообіцяв не підвести свого роботодавця.

Путін відзначив заслуги Холманських у громадській діяльності, у тому числі роботу зі створення руху "На захист людини праці". Повідомляли, що організацію можуть перетворити на лейбористську партію.

Начальник цеху прославився після того, як пообіцяв "під'їхати з мужиками і відстояти свою стабільність". Так він прокоментував московські протести "За чесні вибори".

Після цієї заяви, яку він зробив під час "прямої лінії" з Путіним у грудні, Холманських долучився до виборчої кампанії Володимира Путіна. Багато в чому вона будувалася на протиставленні "простих робітників" і протестної "буржуазії".

Холманських кілька разів виступав на мітингах на підтримку Володимира Путіна, зокрема на передвиборних, а також на мітингу, присвяченому річниці створення Загальноросійського народного фронту. Нещодавно Володимир Путін знову зустрічався з Холманських під час своєї поїздки в Нижній Тагіл.

Після цієї поїздки губернатора Свердловської області Олександра Мішаріна відправили у відставку, а на його місце призначили Євгена Куйвашова, який керував Уральським округом. Тому посада повпреда виявилася вакантною.

Нагадаємо, 7 травня Володимир Путін став президентом Росії втретє. Термін його повноважень становить шість років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram