ГоловнаСвіт

Польща завершила підготовку до Євро-2012

Прем'єр країни вважає виділені на Євро гроші інвестиціями в репутацію Польщі.

Польща завершила підготовку до Євро-2012
Фото: wek.com.ua

Польща повністю виконала всі необхідні заходи щодо підготовки до чемпіонату Європи з футболу 2012 року, заявив прем'єр-міністр країни Дональд Туск.

"Усе необхідне до Євро-2012 виконано на 100 відсотків", - сказав він у четвер на спільному засіданні національного координаційного комітету підготовки до Євро-2012, повідомляє Інформаційний центр "Україна-2012".

При цьому Туск зазначив, що трансформація Польщі продовжиться і після завершення турніру. "Поляки повинні відчути, що ЧЄ-2012 - не просто свято шанувальників футболу, яке після свого завершення стане історією, а й великий переломний момент цивілізації, і він став реальністю", - сказав він.

Польський прем'єр зазначив, що нині поляки повинні зосередитися на гостинності та створенні спільної позитивної атмосфери чемпіонату Європи.

"Напружену роботу багатьох людей сьогодні потрібно наповнити оптимізмом. Тому що великі інвестиції в Євро-2012 - не красиві стадіони, красиві термінали, які в багатьох моментах не завершені, а саме інвестиції в бренд, репутацію Польщі та настрої мільйонів людей, які дивитимуться матчі по телебаченню або в наших фан-зонах", - вважає він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram