ГоловнаСвіт

Оприлюднено відео з місця падіння Sukhoi Superjet-100

Sukhoi SuperJet-100 розбився в Індонезії під час демонстраційного польоту.

Оприлюднено відео з місця падіння Sukhoi Superjet-100
Фото: EPA/UPG

Індонезійське телебачення оприлюднило відео з місця падіння російського літака Sukhoi Superjet-100.

Про це повідомив блогер Сергій Доля, який подорожує з російською делегацією компанії "Цивільні літаки Сухого" - виробника SSJ-100.

На відео показано уламки літака.

Телебачення також показало групи рятувальників, які десантувалися в район авіакатастрофи. При цьому Доля уточнив, що до літака рятувальники ще не дісталися.

Місцеві ЗМІ також повідомили, що під час обльоту гелікоптером місця катастрофи виявлено уламки хвоста SSJ-100 з логотипом компанії "Цивільні літаки Сухого". Поруч із хвостом видно дрібніші фрагменти фюзеляжу.

Тим часом агент індонезійської посередницької компанії PT Sky Aviation Трімарг Рекатам повідомив, що Індонезія призупинила закупівлю SSJ-100 до з'ясування причин авіакатастрофи.

Нагадаємо, SSJ-100 розбився в Індонезії 9 травня під час демонстраційного польоту шістьма країнами Азії. На борту повітряного судна перебували 48 людей: вісім росіян, двоє італійців, француз, американець і 36 індонезійців. Українців на борту не було.

Встановлено, що лайнер врізався у схил гори Салак на висоті 1,6 кілометра. Індонезійські військові вже виявили фрагменти тіл загиблих. Як повідомив представник Національного комітету з безпеки на транспорті Індонезії, розслідування катастрофи може протривати до 12 місяців, а в разі потреби його подовжать іще на три місяці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram