ГоловнаСвіт

У Мюнхені напередодні фіналу Ліги чемпіонів подорожчали готелі

Певним вирішенням проблеми проживання вболівальників може стати розміщення в готелях в інших містах.

У Мюнхені напередодні фіналу Ліги чемпіонів подорожчали готелі
Фото: hotel-munich.ru

Вартість проживання в деяких готелях Мюнхена на час проведення там фіналу футбольної Ліги чемпіонів зросла майже в 14 разів.

Фінал головного футбольного клубного турніру Європи, в якому зустрінуться "Баварія" і лондонський "Челсі", відбудеться 19 травня на мюнхенській "Альянц-Арені". Усі рекорди побив чотиризірковий готель Eurostars Grand Central - ночівля в ньому 19 травня обійдеться в 1 523 євро (що 1 272 євро більше) на відміну від звичайного тарифу 111 євро.

Вартість найдешевшого одномісного номеру в тризірковому готелі в Мюнхені, який іще можна забронювати на 19 травня, становить близько 465 євро, тоді як звичайна його ціна - 80 євро.

Тризірковий готель NH Munchen am Ring, розташований за чотири кілометри від центру міста, в ніч на 19 травня пропонує вболівальникам проживання за ціною 824 євро. Зазвичай одномісний номер коштує 84 євро. Найдешевший двомісний номер у місті обійдеться в 499 євро.

Певним вирішенням проблеми проживання вболівальників може стати розміщення в готелях інших міст, наприклад, в Аугсбурзі, розташованому за годину їзди потягом від Мюнхена.

Двомісний номер там можна забронювати за 100 євро. Дослідження проведено 1 травня 2012 року на підставі аналізу різних сайтів он-лайн-бронювання готелів. Щоб порівняти ціни, за основу брали тарифи на ті самі номери для 26-27 травня 2012 року, які й названо "звичайними тарифами".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram