ГоловнаСвіт

На мосту в Мексиці повісили людей

Убивства пов'язані з війною наркокартелів.

На мосту в Мексиці повісили людей
Фото: http://skoro2012.ru

У мексиканському місті Нуево-Ларедо на півночі Мексики знайдено 23 трупи, 14 із яких безголові, а тіла чотирьох жінок і п'ятьох чоловіків підвішені під мостом, повідомили в суботу місцеві ЗМІ.

За даними представників правоохоронних органів, підвішені були членами кримінального угруповання, з чого поліція виснувала, що вбивства пов'язані з війною наркокартелів.

На мосту знаходилося послання від банди нарковиробникам. На тілах були сліди побиття і тортур.

Учасники дорожнього руху, які першими побачили тіла, жахнулися. Охоплені панікою, вони зателефонували в поліцію. Приїхавши на місце злочину, експерти встановили, що людей повісили рано-вранці в п'ятницю.

Нуево-Ларедо - основний торговий шлях із Мексики у Сполучені Штати і регулярне місце злочинних розборок банди наркоторгівців "Зетас", яку створили екс-офіцери, що стали кілерами в 1990-х, із своїми колишніми роботодавцями з картелю "Затока". Наразі вважають, що "Затока" пов'язаний з картелем "Сіналоа", що належить мільярдерові-втікачу Хоакіну "Ель Чапо" Гусманії.

У Мексиці спостерігають ескалацію насильства. За офіційними даними, більш ніж 50 тис. осіб убито від початку загальнонаціонального військового наступу на організовану злочинність у грудні 2006 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram