ГоловнаСвіт

У новозеландському місті мер дав 26-годинне інтерв'ю

Новозеландські рекордсмени отримали за рекламу 10 тисяч доларів.

У новозеландському місті мер дав 26-годинне інтерв'ю
Тим Шэдболт
Фото: Lenta.ru

Мер новозеландського міста Інверкаргілл Тім Шедболт дав 26-годинне телеінтерв'ю, встановивши таким чином новий світовий рекорд.

Телевізійний марафон за участю Шедболта і власника каналу CUE Тома Конроя був благодійним: у такий спосіб його учасники збирали гроші для місцевої лікарні. Бесіда тривала з 12:00 суботи до 14:00 неділі за місцевим часом. За цей час мер встиг розповісти Конрою про найрізноманітніші речі, серед яких про свої численні та сповнені пригод минулі життя.

Як зазначає портал 3 News, навіть після 26-годинного ефіру Шедболт висловив готовність продовжувати розмову. Інтерв'юер, в свою чергу, заявив, що йому було важко тільки перші 4 години. "Потім я усвідомив, що тут відбувається щось особливе", - зізнався Конрой.

Після закінчення марафону Шедборт і Конрой отримали сертифікат від представників Книги рекордів Гіннеса. Попередній рекорд тривалості інтерв'ю, встановлений в Іспанії 2009 року, становив лише 12 годин.

За даними RNZ, реклама дала новозеландським рекордсменам 10 тисяч доларів. Після інтерв'ю мер Інверкаргіллу заявив, що почувається добре та пішов відсипатися перед робочим тижнем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram