ГоловнаТехнології

Meizu запропонує дешевий смартфон на Android Go Edition

Згідно з підсумками минулого року, компанія Meizu продала на 10% менше смартфонів (лише 20 млн одиниць). Це стало черговим поштовхом, щоб розробники здійснили нові кроки до популяризації своїх продуктів і постаралися налагодити продаж цього року. Одним із таких кроків став вихід нової бюджетної моделі Meizu M6s, а після неї і середньобюджетної Meizu E3. Окрему нішу займають три новинки Meizu 15, які також привертають багато уваги. Однак це ще не все, чим планує порадувати своїх покупців ця компанія, і зовсім недавно стало відомо, що заплановано вихід нового ультрабюджетного смартфона, який працюватиме на Android 8.1 Oreo (Go Edition). Саме це стане причиною його низької вартості і зробить доступним абсолютно для кожного.

Звичайно, такий крок складно назвати оригінальним, оскільки раніше кілька інших популярних компаній вже використовували Android 8.1 Oreo для створення власних недорогих смартфонів. Що ж з цього вийде в Meizu, ми зможемо оцінити дуже скоро. І, незважаючи на те, що ця компанія орієнтована переважно на китайський ринок, усе ж можна вважати, що цей недорогий смартфон буде призначений саме для Європи.

На сьогодні немає жодної докладної інформації, чого ще варто очікувати від новинки. Достеменно відомо лише те, що появи розробки можна сподіватися вже цього року. А якщо враховувати невисоку вартість такої моделі, то малоймовірно, що ми побачимо якусь надзвичайно оригінальну модель. Швидше за все, вона матиме стандартний бюджетний функціонал.

Нагадаємо, що Android Oreo (Go Edition) була представлена торік як полегшена операційна система, призначена для ефективної роботи пристроїв, обсяг оперативної пам'яті яких не перевищує 1 Гб. Згідно з твердженнями розробників, ця ОС займає удвічі менше місця, якщо порівнювати з тим самим Android Nougat, і при цьому споживає куди менше трафіку, що також має велике значення.

Залишається тільки дочекатися виходу нового смартфона від Meizu із цією операційною системою і оцінити її роботу. Наразі попередньої вартості новинки не оголошено, але тільки-но вона з'явиться у продажу, ви зможете порівняти ціни на неї на сайті «Усі ціни» і придбати її за мінімальною ціною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram