ГоловнаТехнології

Facebook заборонив рекламу криптовалют

Заборона поширюється і на Instagram.

Facebook заборонив рекламу криптовалют

Найбільша соціальна мережа світу Facebook заборонила всю рекламу криптовалют, первинних розміщень токенів (ICO) чи бінарних опціонів.

Як сказано в повідомленні в офіційному блозі Facebook, компанія не допустить публікації реклами "фінансових продуктів і послуг, які часто пов'язують з методами просування, що вводять в оману або є облудними".

Оголошення, що порушують нові правила Facebook, видалятимуть не тільки з основного додатку, а й усюди, де Facebook продає рекламні можливості, у тому числі в Instagram і мережі Audience Network, що розміщає рекламу в сторонніх додатках.

Як розповіли виданню Business Insider представники компанії, під заборону потрапляє вся реклама, пов'язана з криптовалютами. Це означає, що соцмережа заборонить не тільки оголошення з рекламою криптовалют і токенів, а й криптогаманців і майнінгового обладнання.

Як повідомив один з техдиректорів Facebook з питань реклами, в майбутньому соцмережа може переглянути правила і дозволити розміщувати рекламу перевіреним компаніям, пов'язаним з криптовалютами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram