>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Слідом за Майком Тайсоном ще один колишній абсолютний чемпіон світу в хевівейті заявив про повернення в бокс

Світ може побачити третій бій між Тайсоном і Евандером Холіфілдом.

Фото: fightnews.ru

Після того, як легендарний Майк Тайсон у 53 роки оголосив про своє повернення в бокс, інший колишній абсолютний чемпіон у хевівейті – Евандер Холіфілд зробив аналогічну заяву.

57-річний Холіфілд, який у своїй кар'єрі двічі зустрічався з Тайсоном, востаннє виходив на ринг у 2011 році, перш ніж у 2014 році оголосив про завершення кар'єри.

"Відступ тільки прокладає шлях до повернення", – написав Холіфілд, що багато сприйняли як повідомлення про відновлення кар'єри.

Минулого року Холіфілд уже говорив про можливість повернутися в бокс заради виставкових поєдинків. Отже, цілі Тайсона та Холіфілда можуть знову збігтися.

Нагадаємо, у листопаді 1996 року відбувся перший бій між Майком і Евандером, підготовка до якого починалася ще до того, як Тайсон потрапив до в'язниці (1992). Той поєдинок закінчився в 11 раунді перемогою Холіфілда технічним нокаутом.

Через 8 місяців відбувся 2-й бій між цими боксерами, який завершився після третього раунду – Холіфілд відмовився виходити в ринг після того, як Тайсон двічі під час попереднього раунду намагався відгризти в Евандера шматочки вуха. Додамо, що одна зі спроб Майка все ж увінчалася "успіхом".

Тайсона дискваліфікували, позбавили боксерської ліцензії та оштрафували на 3 млн дол. плюс судові витрати.

Матч-реванш отримав статус "подія року" за версією журналу The Ring.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram