>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Іспанська Ла Ліга розкритикувала рішення французької влади завершити футбольний сезон

Хав'єр Тебас вважає, що гра у футбол не найнебезпечніший захід у час коронавірусу.

Іспанська Ла Ліга розкритикувала рішення французької влади завершити футбольний сезон
Хавьер Тебас
Фото: DIARIO AS

Голова іспанської Ла Ліги Хав'єр Тебас заявив, що французька влада вочевидь поспішила з прийняттям рішення скасувати всі спортивні змагання в країні в сезоні-2019/20, включаючи національний чемпіонат з футболу, через пандемію коронавірусу.

"Приходити на фабрику небезпечніше, ніж виступати без глядачів, діючи за протоколами Ла Ліги. Контрольована і безпечна економічна діяльність важлива для відродження. В іншому випадку важливі сектори економіки просто зникнуть, у тому числі і футбол", - цитує Тебаса AS.

"До засідання комітету, яке відбудеться 27 травня, у нас є час, щоб подати свої плани. Відновити сезон можна до кінця червня. Франція прийняла поспішне рішення. У Європі є й інші країни, крім Іспанії, які збираються грати. Вони вже починають відновлювати змагання. Наприклад, Німеччина", - зазначив футбольний функціонер.

Зберігає віру в завершення чемпіонату і голова Королівської іспанської федерації футболу (RFEF) Луїс Рубіалес, заявивши, що Іспанія піде своїм шляхом.

Луїс Рубіалес
Фото: AS
Луїс Рубіалес

"Питання про пандемію настільки важливе, що настав час проявити максимальну обережність. Ми будемо разом з нашою владою, який би шлях вона не обрала", - цитує Рубіалеса AS.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram