>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" зажадало від УАФ пояснень через рішення щодо матчу з "Ворсклою"

Між організаціями існує ряд колізій.

"Динамо" зажадало від УАФ пояснень через рішення щодо матчу з "Ворсклою"

Київське "Динамо" на офіційному сайті опублікувало лист на адресу Української асоціації футболу (УАФ), в якій зажадало роз'яснень про рішення керівного органу допустити на матч 19-го туру Української прем'єр-ліги "Динамо" – "Ворскла" виключно дітей зі спортивних шкіл у віці до 14 років, не зачіпаючи загальноосвітні навчальні заклади.

У свою чергу, "Динамо" має намір скористатися регламентом змагань, в якому згадується, що матч з "Ворсклою" (який повинен пройти при порожніх трибунах) мають право відвідати "діти у віці до 14 років зі шкіл і/або футбольних академій".

"Звертаю вашу увагу, що УАФ досі не розроблено механізм реалізації вимог пункту "е" ст. 26 Регламенту інфраструктури стадіонів та заходів безпеки.

Відповідно до зазначеної норми, вважаємо за необхідне отримати офіційне пояснення, з якої причини Комітетом обмежено права учнів і педагогів загальноосвітніх шкіл Києва, хоча в Регламенті чітко вказано право відвідування матчу учнями шкіл та/або футбольних академій", - йдеться у листі, підписаному віцепрезидентом клубу Андрієм Мадзяновським.

Клуб також звернув увагу на інший пункт листа УАФ, згідно з яким "Динамо" зобов'язали надати списки дітей і супроводжуючих їх осіб.

"Окремо прошу роз'яснити вимогу Комітету отримати в розпорядження особисті дані дітей і педагогів, що суперечить нормі ч. 2 ст. 184-2 Кодексу про адміністративні правопорушення України".

Нагадаємо, матч з "Ворсклою" київський клуб зобов'язаний проводити при закритих трибунах через расистський скандал, спровокований діями фанатів на виїзному матчі з "Шахтарем" у листопаді 2019 року.

Матч "Динамо" - "Ворскла" відбудеться у суботу, 22 лютого. Початок матчу - о 17:00.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram