>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Світоліна може не взяти участі в Олімпіаді-2020 у Токіо через Федерацію тенісу

Еліна висловилася про свої перспективи виступати за збірну України.

Світоліна може не взяти участі в Олімпіаді-2020 у Токіо через Федерацію тенісу
Элина Свитолина
Фото: btu.org.ua

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла про перспективи своєї участі в найближчих матчах збірної в Кубку Федерації, які можуть вплинути на участь тенісистки в Олімпіаді-2020 в Токіо.

"Я планую виступити на Олімпіаді в Токіо, і ситуація така, що мені потрібно відіграти ще один матч за збірну. Але скажімо так, якщо Федерація тенісу України не потребує моєї допомоги, існують деякі інші можливості для кваліфікації на олімпійський турнір, адже я топгравець у жіночому тенісі", - цитує Світоліну портал "Великий теніс України".

"Завжди готова грати і виступаю за збірну, коли в мене є фізичні можливості, але це складно зробити, коли є проблеми зі здоров'ям. У підгрупі багато матчів, а приїхати і сидіти на лавці - я не вважаю, що це правильно. Дуже багато років я виступала за Україну, тому, відверто кажучи, мені було незрозуміло, чому на мене так накинулися. А з боку Федерації, вважаю, це взагалі ненормально атакувати свого топгравця", - заявила Еліна.

"Ні, звичайно, ми не розглядаємо додаткових варіантів (потрапити на Олімпіаду, - прим. LB.ua), але невідомо, чого очікувати від Федерації. У якому світлі вони мене виставили, це було дуже негарно з їхнього боку. Звичайно, ми дізнаємося, які є виходи, але це на той випадок, якщо раптом мене не запросять або в нас виникнуть якісь проблеми під час переговорів", - підсумувала найсильніша тенісистка України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram