>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шевченко дав коментар після жеребкування Євро-2020

Наставник збірної України вважає, що його команда здатна вийти з групи.

Шевченко дав коментар після жеребкування Євро-2020
Андрей Шевченко
Фото: EPA/UPG

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився враженнями після жеребкування фінального етапу Євро-2020, за підсумками якого його команда зустрінеться в групі з Нідерландами, Австрією і ще однією командою – переможцем плей-оф Ліги націй (Румунія, Грузія, Північна Македонія, Косово або Білорусь).

Український фахівець заявив, що національній команді України попалася непроста, але цілком переборна група.

"Настрій відмінний. Простих команд не буває, ми це чудово розуміємо. Дуже складна перша гра проти Нідерландів. Це дуже хороша команда, що має потенціал сильних гравців з відмінним тренером. Граємо на виїзді, тому буде дуже важка гра.

Австрія - це теж непростий суперник. Подивимося, яка буде наступна команда в нашій групі. Вважаю, що у нас є відмінні шанси вийти з цієї групи, все буде залежати від того, в якому стані наші гравці підійдуть до початку чемпіонату Європи. Найголовніше, щоб не було травм.

Те, що жереб нам дав, від цього вже будемо готуватися. Звичайно, хотілося б не починати Євро проти нідерландців, адже це одна з найсильніших команд, але такий жереб - будемо грати", - сказав Шевченко в ефірі телеканалу "Футбол".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram