>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" в меншості програло "Мальме" і ризикує не вийти в плей-оф (оновлено)

Кияни на виїзді поступилися з рахунком 3:4.

"Динамо" в меншості програло "Мальме" і ризикує не вийти в плей-оф (оновлено)
Фото: facebook.com/fcdynamoua

Київське "Динамо" на виїзді програло шведському "Мальме" (3:4) в матчі 5-го туру групового етапу Ліги Європи.

Шведи повели в рахунку вже на другій хвилині матчу зусиллями Расмуса Бенгтссона, пише Спортарена. "Динамо" відігралося в середині першого тайму після точного удару Віталія Миколенко. На 39-й хвилині Віктор Циганков вивів киян уперед.

На початку другого тайму нападник "Мальме" Маркус Розенберг зрівняв рахунок. На 57-й хвилині Ердаль Ракіп забив третій гол шведів у матчі.

На 65-й хвилині "Динамо" залишилося в меншості. Червону картку отримав Сергій Сидорчук. Проте киянам вдалося вдруге в матчі відігратися. Точний удар на рахунку Беньяміна Вербича. У компенсований час Розенберг оформив дубль і приніс "Мальме" перемогу.

За підсумками матчу "Динамо" з шістьма очками опустилося на третє місце групи B. "Мальме" набрав вісім очок і посідає другу позицію в турнірній таблиці. Лідирує в групі "Копенгаген" (9 очок).

В останньому турі групового етапу 12 грудня "Динамо" вдома прийматиме "Лугано", "Мальме" на виїзді зіграє з "Копенгагеном". Киянам для виходу в плей-оф потрібно обігравати "Лугано" з різницею у два м'ячі.

Оновлення. Огляд матчу "Мальме" - "Динамо" - на сайті офіційного мовника Ліги Європи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram