>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірна України до 5-ї ранку святкувала свій вихід на Євро-2020, - радник головного тренера

У роздягальні панувала сімейна обстановка.

Збірна України
Фото: УАФ
Збірна України

Національна команда України в рамках передостаннього туру відбіркового турніру Євро-2020 перемогла збірну Португалії (2:1) і забезпечила собі перше місце в групі.

Радник головного тренера збірної Андрія Шевченка з медійних питань Микола Васильков в інтерв'ю Еxpres.online розповів, як гравці разом з наставниками і персоналом відзначали вихід на чемпіонат Європи.

"Ми святкували вихід на Євро до п'ятої ранку. У роздягальні адміністратор збірної відкоркував велику пляшку шампанського, бризками намочив футболістів і тренерів! Близько першої ночі команда продовжила святкування в ресторані готелю, в якому зупинилася. Звичайно, тренери дозволили футболістам випити спиртного. На столах було пиво, вино. Першим тост сказав Андрій Шевченко, подякував команді за виконану роботу. Потім теплі слова ми почули від Андрія П'ятова, Євгена Коноплянки, Руслана Малиновського.

Хлопці згадали важкі часи, які їм довелося пережити, шалену критику, яка звучала на їхню адресу на початку співпраці з Андрієм Шевченком. На святкуванні футболісти були, як ніколи, піднесені, браталися між собою. Була дуже домашня атмосфера,  ніби за столом святкувала велика сім'я", - розповів Васильков.

Нагадаємо, в заключному матчі відбіркового турніру підопічні Шевченка зіграють на виїзді зі збірною Сербії.

Матч відбудеться 17 листопада.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram