>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Зідан перебуває лише за один матч від звільнення, - ЗМІ

Матч у Стамбулі може стати останнім для Зізу біля керма "бланкос".

Зідан перебуває лише за один матч від звільнення, - ЗМІ
Зинедин Зидан
Фото: EPA/UPG

Після поразки "Реала" на Балеарських островах "Мальорці" (0:1) в матчі 9-го туру Ла Ліги звільнення головного тренера "Королівського клубу" Зінедіна Зідана вже не є табу на "Сантьяго Бернабеу".

Завдяки своїй перемозі у виїзному матчі над "Ейбаром" (3:0) і осічки "Реала", каталонська "Барселона" змістила мадридців з верхнього рядка турнірної таблиці і вперше в сезоні очолила чемпіонат.

У вівторок підопічних Зідана очікує непростий виїзд у місто двох континентів, який прийме найближчий фінал Ліги чемпіонів – Стамбул - на поєдинок 3-го туру ЛЧ проти "Галатасарая".

З огляду на те, що обидва клуби замикають турнірну таблицю групи А, маючи в своєму активі всього по одному очку, поразка мадридців на берегах Золотого Рогу може негативно позначитися як на перспективах "Реала" вийти в стадію плей-оф турніру, так і на рішення керівництва "вершкових" відправити у відставку французького фахівця, повідомляє El Mundo.

За інформацією видання, босам клубу не подобаються не тільки результати, а й гра команди.

Нагадаємо, в першому турі ЛЧ "Реал" без шансів поступився в Парижі ПСЖ 0:3, а в другому - в домашньому матчі з "Брюґґе" лише в ендшпілі вдалося уникнути поразки (2:2).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram