>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Дерев'янченко: "Коли кров затікала в око, я не бачив ударів Головкіна"

Сергій Дерев'янченко прокоментував свій бій проти Геннадія Головкіна.

Дерев'янченко: "Коли кров затікала в око, я не бачив ударів Головкіна"
Сергей Деревянченко и Геннадий Головкин
Фото: DAZN via Twitter

Український середньоваговик Сергій Дерев'янченко розповів про те, як для нього проходив бій за два чемпіонські пояси проти казахстанця Геннадія Головкіна.

За словами Сергія, нокдаун його особливо не потривожив, а ось розсічення, отримане у другому раунді, дуже заважало протягом усього бою.

"Відчуваю себе добре. Під час нокдауну я зробив рух для удару, і він вдарив мене в задню частину голови. Але, коли я встав - почував себе добре.

У другому раунді я нагнувся вниз, і Головкін зловив мене аперкотом. Я відчув цей удар, але до того ж він привів до розтину. Потім протягом бою кров іноді затікала мені в око, і через це я не бачив його прямі і бічні удари. Коли мене відводили до лікарів, я хвилювався, що вони можуть зупинити поєдинок", - заявив Дерев'янченко в інтерв'ю IFL TV.

"Я сподівався, що перемогу віддадуть мені після фінального гонгу. Я завдавав ударів, але Геннадій витримав їх усі, він досвідчений чемпіон. Що стосується реваншу, то не знаю, будемо чекати подальших результатів. Я знаю, що Головкін хоче провести бій з Альваресом і битися за пояс. Можливо, якщо цього захочуть вболівальники, то реванш відбудеться", - зазначив українець.

Нагадаємо, за підсумком поєдинку Дерев'янченко-Головкін, судді одноголосним рішенням віддали перемогу казахстанцеві - 114-113 і двічі 115-112.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram