>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Колишнього тренера Усика та Володимира Кличка побили і зламали лицьову кістку під час церемонії зважування його підопічної

Алі Башир посварився з командою суперниці.

Колишнього тренера Усика та Володимира Кличка побили і зламали лицьову кістку під час церемонії зважування його підопічної
Александр Усик и Али Башир
Фото: NewsOne

Колишній тренер Олександра Усика (16-0, 12 КО) і Володимира Кличка Джеймс Алі Башир зазнав нападу під час церемонії зважування перед боєм за пояси WBO і WBC в першій середній вазі між його підопічною, хорваткою Іваною Хабазін (20-3, 7 КО) і американкою Кларессою Шилдс (9-0, 2 КО), повідомляє xsport.ua.

Башир вступив у перепалку з сестрою американки і посварився з невідомим чоловіком, а потім зазнав нападу.

Після інциденту медики наділи на Башира шийний корсет і доставили в клініку, де йому була зроблена операція.

Особа нападника залишалася невідомою. Однак в Showtime назвали його ім'я. Ним виявився брат зіркової Шилдс - Артіс Джекел Мак. І це при тому, що боксерка запевняла, що ніхто з її команди не був причетний до нападу. Відзначимо, що Башир отримав пошкодження не від самого удару, а від падіння на бетонну підлогу. Тренер ударився обличчям.

Фото: twitter.comMonteroOnBoxing
У поліції міста Флінт підтвердили, що підозрюваного затримали, але звинувачення йому ще поки не пред'явлено. Самі поліцейські ім'я нападника не називають.

Сам бій Хабазін - Шилдс не відбувся. У підсумку американка поки відклала встановлення нового рекорду. Вона націлена побити досягнення Василя Ломаченка (14-1, 10 КО) і стати чемпіонкою світу в трьох вагових категоріях протягом десяти поєдинків.

Відмітимо, що Усик і Башир працювали разом з 2013 по 2017 роки. Протягом цього періоду українець провів 10 поєдинків і завоював пояс чемпіона світу. Нагадаємо, до дебюту в суперважкій вазі Усик готується під керівництвом Анатолія Ломаченка.

Зараз Башир також є наставником українського суперважкоатлета

Владислава Сіренка (12-0, 11 КО).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram