>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Карпати" планують об'єднатися з двома іншими львівськими клубами в рамках проєкту народної команди

Може вийти акція "три в одному".

"Карпати" планують об'єднатися з двома іншими львівськими клубами в рамках проєкту народної команди
Фото: fckarpaty.com

У рамках проєкту "Карпати"-2020: народна команда в самому серці міста" ФК "Карпати" зробив пропозицію двом іншим професійним львівським клубам - "Львову", що виступає в Favbet Лізі, та першоліговому "Руху" об'єднатися в єдину команду, опублікувавши відповідну заяву на своєму офіційному сайті.

"На наше глибоке переконання, якщо об'єднати ресурси і можливості всіх трьох клубів навколо запропонованої бізнес-моделі, можна, залучити й інших потужних бізнесменів, усі учасники від цього тільки виграють.

Абсолютно не важливо при цьому, хто де-юре буде керувати клубом - модель співволодіння і корпоративного прийняття стратегічних і нагальних рішень можна детально прописати і затвердити", - пропонують "зелено-білі".

"Головне, що при цьому Західна Україна отримає настільки потужний клуб, який уже незабаром буде претендувати на першість у внутрішньому чемпіонаті, і стане грізною силою на європейському рівні.

Фото: фк карпати

Також "Карпати" планують провести реконструкцію стадіону "Україна". Його хочуть зробити винятково футбольним, скоротивши місткість з 28 до 15 тисяч, і обладнавши дах над трибунами, відзначено в заяві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram