>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Головний тренер "Манчестера Сіті": "Так, я вже купив квартиру в Україні"

Каталонець пожартував про факт частих зустрічей із "Шахтарем".

Головний тренер "Манчестера Сіті": "Так, я вже купив квартиру в Україні"
Гвардиола на открытой тренировке в Харькове
Фото: EPA/UPG

Сьогодні в Харкові відбудеться матч першого туру групового етапу Ліги чемпіонів, у якому "Шахтар" зіграє з "Манчестером Сіті".

Напередодні представники команди гостей дали пресконференцію, на якій особлива увага журналістів була прикута до головного тренера городян Хосепа Гвардіоли.

При цьому каталонець підкреслив, що йому щоразу цікаво грати проти "Шахтаря", незважаючи на те, що частота зустрічей його команд із "гірниками" просто зашкалює.

"Чи не набридло грати із "Шахтарем"? Так, я вже купив квартиру тут! - цитує офіційний сайт "Шахтаря" Гвардіолу. - Я грав проти "Шахтаря" багато разів: з "Барселоною", "Баварією" і тепер з "Манчестером Сіті". Приїжджаю сюди майже щосезону, уже звик і мені дуже подобається", - зазначив Хосеп.

"Грати з "Шахтарем" щоразу цікаво, і всі матчі схожі один на одного. Важко було протистояти команді Луческу. Пам'ятаю відмінних футболістів, які виступали в "Шахтарі": Срна, Вілліан - просто супер! Коли прийшов Фонсека, то команда теж була чудово організована. Звичайно, Тайсон, Марлос і Степаненко - чудові футболісти, які контролюють м'яч у центрі поля і на підступах до нашого штрафного. Знаємо, що в центрі більше немає Ракицького, але новий центральний захисник теж здорово діє. Той самий П'ятов тільки продовжує набиратися досвіду і ставати кращим. До того ж стиль гри "Шахтаря" в короткий пас і швидкі контратаки, які розганяють Тайсон і Марлос, завжди непростий для будь-якої команди", - уточнив наставник чемпіонів Англії.

"Я хочу сказати, що "Шахтар" за стилем досить нестандартна для нас команда, вона грає не так, як більшість колективів АПЛ. Буде складно і цікаво. Хочу також сказати, що я дуже поважаю "Шахтар".

Що знаю про нового тренера "Шахтаря" Луїша Каштру? Особисто ми не знайомі, але дві-три гри "Шахтаря" під його керівництвом я вже подивився. Якщо я хочу довідатися про тренера, то уважно спостерігаю за матчами його команди. Це саме те, що я роблю в цьому випадку. І, звичайно ж, постараюся його обіграти", - з оптимізмом додав Гвардіола.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram