>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Степаненко розповів про систему грошових штрафів у "Шахтарі"

Тарас Степаненко розповів деякі подробиці футбольної кар'єри.

Степаненко розповів про систему грошових штрафів у "Шахтарі"
Тарас Степаненко
Фото: www.faeri.ru

30-річний півзахисник донецького "Шахтаря" і збірної України Тарас Степаненко в програмі ОТДУШИВДУШУ розповів про систему штрафів у донецькому клубі.

Зокрема, опорний хав розповів про мінімальне і максимальне грошове покарання в клубі.

"Найменший штраф за хвилину запізнення - це 20 дол. Найбільший штраф, якщо ти повністю пропустив тренування, - це 2 тис. дол. Є коливання за цими цінами", - зазначив Степаненко.

"Буває, що команда відлетіла на гру, а хтось залишається. А хтось травмований і повинен приїхати на процедури. Якщо ти їх пропустив, ти повинен заплатити. Штрафи за жовті, червоні картки - за неправильну поведінку. Ти, наприклад, комусь запотиличник дав або судді "наваляв". Це все оплачується.

Раніше в нас ще були штрафи... У нас у всіх були спеціальні GPS-передавачі. Тренер з фізпідготовки записував, хто забув надіти GPS, хто його не ввімкнув, хто не заповнив якусь анкету... Бразильці попадали на великі гроші (сміється). Я як бухгалтер за "общак" відповідаю", - розговорився Степан.

Нагадаємо, сьогодні відбудеться матч групового етапу Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Манчестер Сіті", за результатами якого "скарбниця рахівника" Степаненка може поповнитися черговими "внесками".

Крім того, Тарас назвав, на його думку, найкращих футболістів у київському "Динамо".

"Найкращі в "Динамо"? Важке питання. Якщо брати з професійного погляду, хто мені подобається як футболіст, я виокремив би Циганкова і Миколенка. Вітя - атакуючий футболіст, креативний, швидкий, з ударом. Миколенко - швидкісний, фізично підготовлений, добре грає в обороні, чіпкий. Якщо буде працювати над собою, то на нього чекає велике майбутнє. В "Шахтар" ми його навряд чи візьмемо (сміється), але кудись в Європу - він міг би", - уточнив Степаненко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram