>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Покер Роналду забезпечив португальцям важливу перемогу в матчі відбору Євро-2020

Збірна Португалії розтрощила литовців.

Покер Роналду забезпечив португальцям важливу перемогу в матчі відбору Євро-2020
Криштиану неудержим
Фото: EPA/UPG

У рамках відбору Євро-2020 у Вільнюсі відбувся матч суперників збірної України по групі В - збірних Литви та Португалії.

У підсумку прибалтійська команда вдруге за останні 4 дні зазнала великої домашньої поразки - 1:5.

Однак, на відміну від матчу з українцями, в поєдинку з чинними чемпіонами Європи підопічні Вальдаса Урбонаса утримували прийнятний для себе результат аж до середини другого тайму - на гол Криштіану Роналду (7-ма хвилина, з пенальті) литовці відповіли точним ударом Вітаутаса Андрюшкявічюса (28) - 1:1.

Але тим і відрізняється геній від простої людини, що він начебто прості речі перетворює на результат. На щастя для португальців, у складі їхньої збірної був такий "екземпляр".

На 62-й хвилині м'яч після, здавалося б, невиразного удару Криштіану метрів з 22-х буквально засмоктало в ворота литовців 1:2.

Той самий Роналду черговими своїми двома голами остаточно заспокоїв гру 1:4, після чого під овації литовських уболівальників був замінений - "мавр" зробив свою справу.

Довершив розгром господарів Вілльям Карвалью на 90+2 хвилині.

Тепер уже ніхто не сумнівається, що збірна Португалії залишається єдиним суперником нашої збірної в боротьбі за перше місце в групі.

Усе розставить на місця очна зустріч двох команд, яка відбудеться 14 жовтня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram