>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Шахтар" вступив у конфлікт з УПЛ щодо спонсорської угоди Ліги

"Гірники" відмовляються співпрацювати з офіційним спонсором УПЛ.

"Шахтар" вступив у конфлікт з УПЛ щодо спонсорської угоди Ліги
Фото: shakhtar.com

Чемпіон країни донецький "Шахтар" відмовляється від вимоги Української Прем'єр-ліги розмістити на рукаві ігрової форми логотип генерального спонсора Ліги, букмекерської компанії "Фаворит" – Favbet.

Річ у тім, що в "гірників" є прямий спонсорський контракт з прямим конкурентом Favbet - компанією "Парі-матч".

У цій ситуації "Шахтар" готовий заплатити штраф за недотримання контракту Ліги зі спонсором, заявив комерційний директор донецького клубу Дмитро Кириленко.

"Ми вітаємо підписання контракту Ліги з титульним спонсором. Однак, зважаючи на те, що титульний спонсор ФК "Шахтар" "Парі-матч" є в одній бізнес-категорії зі спонсором Ліги, ми не можемо піти на деякі прояви, які необхідні для виконання контракту (наприклад, коли "Шахтар" вийшов би у формі з наклейкою "Парі-матч" на грудях, а з Favbet на рукаві, - прим. LB.ua)", - заявив Кириленко.

"З огляду на ситуацію, що склалася, ми готові заплатити штраф у розмірі суми, яку визначено. Ці гроші будуть додатково розподілені між іншими 11 клубами. Щодо шевронів на футболці, то вже озвучено, що ми будемо використовувати чемпіонський бейдж, без спонсорського зображення. Це компромісне рішення - місце на рукаві не буде продане іншому спонсору. З цим погодилися у "Фавориті" під час підписання контракту", - уточнив один із керівників футбольного клубу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram