>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Шахтар" узяв реванш у "Динамо" за поразку в Суперкубку (оновлено)

"Шахтар" узяв реванш у "Динамо" за поразку в Суперкубку (оновлено)
Фото: упл

У Києві на НСК "Олімпійський" відбувся центральний матч не лише туру, а й усього першого кола української Favbet Ліги, у якому "Динамо" зустрічалося з "Шахтарем".

Поєдинок завершився поразкою "Динамо" 1:2.

Перший тайм минув цілковито під диктовку "гірників", які домінували на всіх ділянках поля. Лише стартовий відрізок тайму видавався приблизно рівним.

На 21-й хвилині в гостей сталася лиха комбінація на правому фланзі, яка закінчилася прострілом Манора Соломона у штрафний майданчик на Жуніора Мораєса, і збірник України елегантно п'ятою відкрив рахунок у матчі 0:1.

Надалі гравці "Динамо" більше мучилися на футбольному полі, ніж намагалися що-небудь створити. При цьому потуги киян легко припинялися підопічними Луїша Каштро.

А на 39-й хвилині несподівано біля воріт "Шахтаря" стався "страховий випадок". Денис Гармаш пробив із-за меж штрафного майданчика, Андрій Пятов невдало зреагував на політ м'яча і дебютант киян Жерсон Родрігес, у ближньому бою перегравши в повітрі Миколу Матвієнка, зрівняв рахунок у матчі 1:1.

У перші 20 хвилин другої половини зустрічі мало що змінилося на футбольному полі. Підопічні Олександра Хацкевича більшу частину часу провели в обороні.

На 64-й хвилині індивідуальну майстерність продемонстрував Марлос і вдруге в матчі вивів "Шахтар" уперед 1:2.

Після пропущеного гола динамівці дещо активізувалися. Був момент у Олександра Андрієвського, що вийшов на заміну.

Однак швидкісних дій гравців "Динамо" було явно недостатньо й "Шахтар" упевнено довів матч до перемоги. 

 Оновлення. 

  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram