>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кличко планує втрутитися в ситуацію з побиттям матері його дитини бойфрендом, - ЗМІ

Володимир Кличко розлютився.

Кличко планує втрутитися в ситуацію з побиттям матері його дитини бойфрендом, - ЗМІ
Владимир Кличко
Фото: Boxing Scene

Володимир Кличко планує найближчим часом відвідати колишню кохану і матір його дитини Хайден Панеттьєрі, повідомляє RadarOnline.

Чутки про скандальні стосунки Хайден, в яких американська актриса неодноразово зазнавала фізичного насильства з боку її нинішнього бойфренда, дійшли до її колишнього цивільного чоловіка, зазначає видання.

Як повідомляє джерело з оточення ексчемпіона світу в суперважкій вазі, Кличко-молодший розлютився і вирішив втрутитися в ситуацію.

"Володимир розлютився, коли дізнався про це. Вони можуть перебувати за декілька миль один від одного, виховуючи спільну дитину, але він ніколи не буде стояти осторонь від того, хто заподіяв шкоду матері його дитини", - цитує видання знайоме з ситуацією джерело.

Також повідомляють, що Володимир вийшов на зв'язок з Хайден ще в травні, коли з'явилися перші чутки про те, що бойфренд американки - Браян Хікерсон піднімає на неї руку. Тепер же Кличко планує найближчим часом відвідати Америку, щоб переконатися в тому, що з матір'ю його доньки все гаразд.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram