>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фонсека змусив легенду "Роми" покинути клуб

Поява Паулу Фонсеки в "Ромі" змусило Франческо Тотті покинути клуб.

Фонсека змусив легенду "Роми" покинути клуб
Франческо Тотти
Фото: EPA/UPG

Легенда "Роми" Франческо Тотті, який до недавнього часу займав пост технічного директора, розкритикував механізм ухвалення рішень у римському клубі. Зокрема, щодо призначення головного тренера.

Франческо заявив, що дізнався про призначення Паулу Фонсеки на пост наставника "вовків" не від керівництва римлян, а від свого товариша - італійського тренера Антоніо Конте, повідомив легендарний форвард збірної Італії на своїй прес-конференції.

"Я вирішив не летіти в Лондон на зустріч з Фонсекою. По-перше, представники клубу попередили мене про цей захід тільки за два дні. По-друге, вони вибрали тренера, не порадившись зі мною. Ось уявіть: я дзвоню Антоніо Конте, а він мені розповідає, що "Рома" домовилася з Фонсекою. Я виглядав як посміховисько", - цитує екс-капітана Giallorossi Sport Mediaset.

"Фонсека не мій вибір. Я підтримував кандидатуру Конте. Саме він зміг би змінити все тут і зараз. Якби вирішили запросити Антоніо - я б залишився.

Немає сумнівів, що Фонсека - сильний тренер. Він добре зарекомендував себе в "Шахтарі". Але зараз у клубі жахлива атмосфера, він не повинен був сюди приїжджати", - зазначив Тотті.

Додамо, 17 червня Франческо покинув пост технічного директора "Роми" через розбіжності з керівництвом клубу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram