>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Сина Коломойського задрафтував клуб баскетбольної Української суперліги

Цього сезону Григорій Коломойський мав мало ігрової практики: провів на паркеті 9 хвилин, зробив одне підбирання і не заробив жодного очка.

Сина Коломойського задрафтував клуб баскетбольної Української суперліги
Григорий Коломойский
Фото: kp.ua

Син Ігоря Коломойського Григорій незабаром стане гравцем баскетбольного клубу "Дніпро", повідомив в інтерв'ю "Комсомольской правде в Украине" президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський.

"Такою командою став БК "Дніпро". Однак перехід гравця не відбудеться, допоки команда, в якій Григорій грає зараз - "Маккабі Рішон ле-Ціон», не закінчить виступ в плей-оф чемпіонату Ізраїлю. А вона, як на зло чи на щастя, попри свій посередній за мірками Ізраїлю рівень, громить суперників. І вже забезпечила собі вихід у півфінал. 13 червня її очікує серйозна гра проти чемпіона сезону - команди "Маккабі Тель-Авів", - уточнив Бродський.

Зазначимо, що Коломойський-молодший цього сезону мав мало ігрової практики: провів на паркеті 9 хвилин, зробив одне підбирання і не заробив жодного очка.

Ще 4 хвилини на майданчику він провів у складі команди коледжу "Вікінги" з Клівленда, де також корисними діями не відзначився.

Додамо, що син Ігоря Коломойського має пристойні антропометричні дані: зі зростом 193 см його вага становить 95 кг.

Зазначимо, БК "Дніпро" в нинішньому сезоні виграв Кубок України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram