>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Слідчі викликали Неймара в суд і вилучили телефон у справі про зґвалтування

Процес про зґвалтування набирає обертів.

Слідчі викликали Неймара в суд і вилучили телефон у справі про зґвалтування
Неймар
Фото: EPA/UPG

Перед Кубком Америки з футболу, що стартує 14 червня в Бразилії, лідер бразильської збірної Неймар перебуває в тривожному настрої через звинувачення в зґвалтуванні.

Напередодні слідчі Управління боротьби з комп'ютерними злочинами зустрілися з Неймаром на спортивній базі збірної в Гранья Комарі і передали йому повістку в суд, повідомляє Globo Esporte.

Також співробітники правоохоронних органів конфіскували мобільний телефон Неймара, з якого він опублікував інтимні зображення дівчини, котра звинуватила його в зґвалтуванні, відзначає видання.

Форвард повинен дати свідчення в суді 7 червня після товариських матчів збірної Бразилії.

Відзначимо, крім звинувачень у зґвалтуванні, нападникові "Парі Сен-Жермен" загрожує до п'яти років в'язниці за публікацію інтимних фото дівчини, котра звинувачує його у зґвалтуванні.

Нагадаємо, нещодавно жінка, ім'я якої не називають, заявила, що Неймар зґвалтував її під час перебування в Парижі. Бразилець уже відреагував на висунуті проти нього звинувачення. Зокрема, опублікував інтимне листування з заявницею з метою довести, що їхні інтимні стосунки мали договірний характер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram