>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Визначилися перші півфіналісти Ліги чемпіонів (оновлено)

"Барселона" і "Аякс" ідуть далі.

Визначилися перші півфіналісти Ліги чемпіонів (оновлено)
Аякс
Фото: EPA/UPG

Матчами в Барселоні і Турині, відповідно між "Барселоною" і "Манчестером Юнайтед", а також "Ювентусом" і "Аяксом" стартували матчі стадії 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

І якщо поєдинок у столиці Каталонії пройшов за відносного штилю (вже до 20 хвилини дубль Ліонеля Мессі практично закрив заледве живу інтригу), то над матчем у столиці П'ємонту всі 90 хвилин висів "дев'ятий вал".

У першому таймі краще виглядав "Ювентус" - як і в першій зустрічі в Амстердамі, себе проявив Криштіану Роналду - 1:0. Сталося це на 28 хвилині.

Фото: EPA/UPG

"Старій сеньйорі" не пощастило, що вже через 6 хвилин Донні ван де Беєк рахунок зрівняв, як у звітному матчі, так і за сумою двораундового поєдинку - 1:1. 

Фото: EPA/UPG

Користуючись "формульною" термінологією - відбувся своєрідний рестарт протистояння.

У другій половині зустрічі амстердамці буквально зім'яли захист господарів, які чомусь вплуталися у відкриту гру з підопічними Еріка Тен Хага, що було помилкою.

У підсумку гості створили незліченну кількість гольових моментів біля воріт Войцеха Щесни, але реалізували лише один - на 67 хвилині відзначився капітан Маттейс де Лігт - 1:2.

Фото: EPA/UPG

До закінчення матчу залишалося ще достатньо часу, проте було видно, що "Ювентус" приречений.

У другому чвертьфіналі Філіппе Коутіньйо на 61 хвилині забив третій м'яч "Барселони" і встановив остаточний рахунок у матчі.

У півфіналах "Аякс" зустрінеться з переможцем пари "Манчестер Сіті" - "Тоттенгем", а "Барселона - з переможцем протистояння "Ліверпуль" - "Порту".

Оновлення. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram