>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Екс-гравець "Манчестер Юнайтед" обізвав футболістів ПСЖ "гомосексуалістами": парижани подають на нього до суду

Патріс Евра не толерантно висловився про своїх колег по футбольному полю.

Екс-гравець "Манчестер Юнайтед" обізвав футболістів ПСЖ "гомосексуалістами": парижани подають на нього до суду
Патрис Эвра
Фото: EPA/UPG

Прес-служба чемпіона Франції - клубу "Парі Сен-Жермен" виступила із заявою з приводу висловлювань екс-гравця "Манчестер Юнайтед" і збірної Франції Патріса Евра, повідомляє soccer.ru.

Після поразки ПСЖ у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів від МанЮнайтед (1:3), Евра в додатку Snapchat назвав гравців паризької команди "гомосексуалістами" (в оригіналі - faggots), а футболістів "Манчестер Юнайтед" - "чоловіками".

ПСЖ строго засуджує гомофобські висловлювання і планує подати в суд на колишнього гравця манчестерської команди, зазначає видання.

Своєю чергою, Патріс пізніше перепросив за гомофобні образи на адресу ПСЖ. 

"Сталося дуже велике непорозуміння. Відео справді було знято в жарт, але ЗМІ піднесли його так, ніби я виступаю проти людей з нетрадиційною орієнтацією.

Я не гомофоб. Якщо я когось образив, то прошу вибачення. Я цього не хотів, а французькі ЗМІ намагаються мене принизити. Я за рівність. Ти завжди маєш право бути вільним, що б ти не робив у житті. Я чесний насамперед перед собою і ніколи нікого не засудив", - заявив срібний призер чемпіонату Європи 2016 у своєму twitter.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram