>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Зінченко своїми двома гольовими передачами посприяв приниженню "Челсі" на "Етіхад" (оновлено)

"Манчестер Сіті" розгромив "Челсі" 6:0.

Зінченко своїми двома гольовими передачами посприяв приниженню "Челсі" на "Етіхад" (оновлено)
Серхио Агуэро
Фото: EPA/UPG

У рамках 26-го туру Англійської Прем'єр-Ліги чемпіон країни – "Манчестер Сіті" приймав "Челсі".

Матч завершився непристойним, як для класу команд-суперників, рахунком - 6:0 на користь "містян".

Уже до 25-ї хвилини для "пенсіонерів" все було закінчено - дубль Серхіо Агуеро, а також голи Рахіма Стерлінга та Ілкая Гюндогана забезпечили "МанСіті" комфортну перевагу 4:0.

Господарі були швидшими, агресивнішими та цілеспрямованішими.

У другому таймі побиття підопічних Мауріціо Саррі тривало. За абсолютного домінування "містяни" зуміли "лише" двічі засмутити голкіпера "Челсі" Кепу Аррісабалагу - на 55-й хвилині пенальті реалізував Агуеро, тим самим "переплавивши" свій дубль у хет-трик 5:0. А під завісу поєдинку дубль оформив Стерлінг.

Зазначимо, що наставник "містян" Хосеп Гвардіола довірив у центральному матчі туру позицію лівого захисника нашому Олександру Зінченку.

Українець був розкутим і корисним. Саме після його індивідуальних дій Агуеро забив свій перший гол у матчі, а передачею на Стерлінга допоміг англійцю забити свій другий гол. Два асисти в одному матчі АПЛ - це рекордний показник для Олександра.

Після перемоги на "Етіхад" "МанСіті" зрівнявся за очками з "Ліверпулем", і за додатковими показниками повернув собі першу сходинку в турнірній таблиці; при цьому у "червоних" одна гра в запасі й саме мерсисайдці є потенційними лідерами АПЛ.

Оновлення.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram