>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Лідер "Челсі" приголомшив усіх цирковим номером, майстерно жонглюючи м'ячем для регбі

Еден Азар після закінчення футбольної кар'єри цілком може поповнити трупу Cirque du Soleil.

Лідер "Челсі" приголомшив усіх цирковим номером, майстерно жонглюючи м'ячем для регбі
Эден Азар
Фото: EPA/UPG

Лідер лондонського "Челсі" і збірної Бельгії Еден Азар показав, що він майстерно поводиться не тільки з круглим м'ячем, але і з овальним.

Напередодні Супербоула (фінальний матч в боротьбі за звання чемпіона Національної футбольної ліги США) кілька гравців "Челсі" на тренувальній базі в Кобхемі вирішили продемонструвати свою техніку в роботі з м'ячем для американського футболу.

Першим зробив спробу голкіпер "пенсіонерів" Вільфредо Кабальєро. Як для сторожа воріт, аргентинець виконав номер блискуче.

Непоганий був і бразильський вінгер, екс-гравець "Шахтаря" Вілліан.

А ось італієць Жоржиньо, в якому також є чимала частка бразильської крові, відверто розчарував.

Але всіх перевершив Азар. Атакуючий хавбек з щирою легкістю підняв у повітря овальний шкіряний предмет, понабивав скільки захотів, а потім потрапив їм у поперечину воріт.

Варто відзначити, що це показовий виступ футболістів "Челсі" відбувся напередодні їх матчу проти "Гаддерсфілда" в рамках Англійської Прем'єр-Ліги, в якому Азар, мабуть, натхненний своїми цирковими здібностями, відзначився дублем, а "Челсі" здобув нищівну перемогу 5:0.

Додамо, що в нинішньому сезоні в Супербоулі зустрінуться "Нью-Інгленд Петріотс" і "Лос-Анджелес Реймс», поєдинок відбудеться в ніч на 4 лютого на Mercedes-Benz Stadium в Атланті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram