>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Клоппа звинуватили в брудній грі: в перерві матчу на "Енфілді" прибирали від снігу тільки одну половину поля

"Ліверпуль" не зміг перемогти "Лестер".

Клоппа звинуватили в брудній грі: в перерві матчу на "Енфілді" прибирали від снігу тільки одну половину поля
Юрген Клопп
Фото: EPA/UPG

У рамках 24-го туру Англійської Прем'єр-ліги "Ліверпуль", який лідирує в чемпіонаті, приймав на "Енфілд Роуд" "Лестер Сіті".

Матч завершився нічиєю 1:1.

Рахунок на 2-й хвилині відкрили господарі - Садіо Мане 1:0. Однак на другій компенсованій до першого тайму хвилині Гаррі Магвайр зумів відновити рівновагу 1:1.

Відзначимо, що поєдинок у Ліверпулі супроводжувався невеликим снігопадом, який методично і рівно вкривав газон "Енфілда" і заважав футболістам показувати технічну гру.

У перерві зустрічі обслуговуючий персонал спортивної арени пішов на невелику хитрість - усі сили сервіс-команди були кинуті на очищення від снігу тільки однієї половини поля, тієї, на якій у другому таймі атакували футболісти "Ліверпуля".

Фото: скриншот

На 50% план удався - гостям дуже важко було на половині поля "Ліверпуля" розвивати технічні атаки. Однак і господарі на якісному газоні не змогли забити.

Після матчу наставника "червоних" Юргена Клоппа в мережі звинуватили в спробі отримати вигоду від стану газону і в причетності до прийняття такого рішення.

Фото: скриншот

Додамо, що мерсисайдці, втративши дорогоцінні в боротьбі за чемпіонство 2 очки, не змогли збільшити свій відрив від найближчого переслідувача - "Манчестер Сіті" до 7 очок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram