>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Чоловічу збірну України з біатлону зняли з естафети на етапі Кубка світу

В Обергофі перемогу в перегонах здобули росіяни.

Чоловічу збірну України з біатлону зняли з естафети на етапі Кубка світу
Фото: EPA\UPG

Чоловіча збірна України з біатлону не зуміла фінішувати в естафеті на етапі Кубка світу в німецькому Обергофі. У ході третього етапу відставання українських спортсменів становило понад сім хвилин -  Росія, що лідирувала на той момент, обійшла Україну на коло.

Росіяни встигли передати естафету, тоді як українець тільки закінчив другу стрільбу. У підсумку, Україна «закінчила» перегони на 22-му місці, пише Спортарена.

За Україну першим на старт виходив Артем Прима (заробив три штрафні кола), другим - Сергій Семенов, третім - Руслан Ткаленко, четвертим - Артем Тищенко, який так і не вийшов на трасу.

Востаннє таке траплялося в січні 2014 року. Тоді на етапі Кубка світу в Антгольці Україну зняли в естафеті на останньому етапі. Збірна у складі Олександра Біланенка, Віталія Кільчицького, Руслана Ткаленка й Артема Тищенка «закінчила» перегони на 13-му місці із 3 штрафними колами і 10 додатковими патронами.

13 січня о Обергофі перемогу в перегонах здобули росіяни, на другому місці - спортсмени із Франції, на третьому - австрійці.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram