>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

УЄФА підтвердив, що "Манчестер Сіті" можуть виключити з Ліги чемпіонів

Der Spiegel написав про завищення "МанСіті" вартості спонсорських контрактів, що дозволяло витрачати більше на трансфери.

Фото: EPA/UPG

УЄФА підтвердив, що чемпіона Англії клуб "Манчестер Сіті" можуть виключити з Ліги чемпіонів, якщо підтвердяться звинувачення в порушенні "городянами" правил фінансового фейр-плей, повідомляє The Telegraph.

"Якщо те, що було написано, є правдою, можуть виникнути серйозні проблеми. Це може призвести до найсуворішого покарання: виключення зі змагань УЄФА", - цитує видання головного слідчого УЄФА з фінансового контролю клубів Іва Летерма.

Нагадаємо, нещодавно німецький журнал Der Spiegel опублікував цілу серію матеріалів про те, що клуб з "Етіхаду" систематично порушував встановлені правила, необґрунтовано завищуючи вартість своїх спонсорських контрактів, щоб мати можливість витрачати більше на трансфери.

Зараз ці звинувачення вивчають УЄФА і Англійська прем'єр-ліга, яка теж зобов'язана стежити за фінансовим станом клубів. Якщо інформація підтвердиться, "МанСіті" очікують санкції, включно з виключенням з Ліги чемпіонів, а також пониження в класі в національній першості.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram