>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

В Італії можуть призупинити матчі Серії А, через загибель уболівальника і ножові фанатські бійки перед грою "Інтер" - "Наполі"

Перед матчем у Мілані загинув уболівальник, а ще четверо отримали ножові поранення.

В Італії можуть призупинити матчі Серії А, через загибель уболівальника і ножові фанатські бійки перед грою "Інтер" - "Наполі"
Габриэле Гравина
Фото: ilmessaggero.it

Президент Італійської футбольної федерації Габріеле Гравіна подумує про те, щоб призупинити проведення чемпіонату в Серії А через інциденти на матчі "Інтеру" і "Наполі" (1:0).

Зазначимо, перед грою на "Сан-Сіро" фаната "Інтеру" насмерть збили на автомобілі ультрас "Наполі", а в сутичці між двома групами уболівальників чотири людини отримали ножові поранення.

Також головний тренер "Наполі" Карло Анчелотті поскаржився на безперервний шквал расистських кричалок на адресу гравця гостей Каліду Кулібалі, через що наставник вимагав зупинити гру.

"Не знаю, новини ще зовсім свіжі. Нам потрібно подумати про те, що сталося. Зараз потрібно скоординуватися. Це проблема громадського порядку, її слід вирішувати як таку, незалежно від того, чи будуть проводитися матчі", - заявив Гравіна в інтерв'ю газеті Il Messaggero.

"Я стурбований кліматом на "Сан-Сіро". Тепер мені потрібно подумати, тому що те, що трапилося за межами стадіону - це занадто серйозно", - додав президент італійської футбольної федерації.

Нагадаємо, в серпні матчі Серії А вже переносили через катастрофу на мості в Генуї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram